نوشتن در فایل در PHP

نوشته‌شده در در کار با فایلها
Loading Likes...

حالا میدونید که چطور باید فایل ها رو باز و بسته کنید. در این درس به پرکاربردترین دستور در بحث فایلها میپردازیم، نوشتن در فایل!

نوشتن در فایل

قبل از اینکه شروع به نوشتن در فایل کنیم باید توسط تابع ()fopen فایل مورد نظرمون رو باز کنیم.  برای نوشتن در فایل ازتابع ()fwrite استفاده میشه ناگفته نمونه که تابع ()fputs هم هست اما با ()fwrite فرقی نداره. هر دو تابع دو پارامتر از ما دریافت میکنن پارامتر اول File handler و پارامتر دوم داده ای که باید در فایل نوشته بشه رو مشخص میکنه.

 

نکته: توابع ()fwrite و ()fputs دارای ویژگی Binary-Safe هستند، یعنی داده های باینری مثل عکس ها و داده های کاراکتری مثل فایلهای متنی رو میشه با این توابع نوشت.

 

مثال ها

مثالی از نحوه نوشتن دریک فایل متنی

<?php
$myFile = "testFile.txt";
$fh = fopen($myFile, 'w') or die("can't open file");
$stringData = "Bobby Bopper\n";
fwrite($fh, $stringData);
$stringData = "Tracy Tanner\n";
fwrite($fh, $stringData);
fclose($fh);
?>

خروجی:

محتوای فایل بعد از اجرای کد:

Bobby Bopper
Tracy Tanner

 

توضیح کد: متغیر fh$ به فایل ما که توسط تابع ()fopen باز شده اشاره میکنه (File handler) که به منظور نوشتن در فایل باز شده چون از مد w استفاده کردیم. ما با استفاده از تابع ()fwrite دو بار محتوای متغیر stringData$ رو در فایل متنی مون نوشتیم که بار اول Bobby Bopper\n و بار دوم Tracy Tanner\n بود در در نهایت هم فایل رو بستیم.

 

رونویسی (Overwrite)

اگر برای دومین بار کد بالا رو اجرا کنید محتویات فایل Truncate شده و محتویات جدید جایگزین میشن دلیلیش هم استفاده ار مد w هست. اما اگر از a یا +a استفاده کنید محتویات جدید در آخر فایل نوشته میشن و داده های قبلی پاک نمیشن.

 



سوالی دارید؟

بدون گرفتن نتیجه اینجا رو ترک نکنید! هر سوالی دارید میتونید در عرض ۱۵ ثانیه ثبت نام و خیلی زود جواب بگیرید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

37 + = 46